Kategorier
Golv

Golvslipning i Göteborg – för vård av golv

Gamla golv blir som nya om de behandlas väl. Om de slipas och ytbehandlas kommer de att lysa upp tillvaron. Anlita en firma som utför golvslipning i Göteborg.

Flyttfirman håller på att flytta in möbler i familjens nya vackra villa i utkanten av Göteborg. När du själv stiger in genom dörren får du närmast en chockartad upplevelse. Parkettgolvet i matsalen ser ju förskräckligt ut. Det hade ingen i familjen sett tidigare, men det var inte så konstigt. Den tidigare ägaren hade placerat ut mattor strategiskt över spruckna och vattenskadade parkettstavar.

Att ta upp en diskussion med den tidigare ägaren är lönlöst. Visserligen är felen bokstavligen talat dolda men du har inte lyft på en enda matta. Du får skylla dig själv. Men villan i övrigt är lika vacker och slitna golv kan få ett ansiktslyft genom att bli slipade och ytbehandlade.

Golvslipning i Göteborg – slipa och behandla

När flyttbilen lämnat och möbler och annat står utplacerat i en enda röra, börjar ni inspektera rummens olika golv. Överallt finns mer eller mindre slitna trägolv. Lika bra att slipa om alla golv, tänker du och kontaktar en firma som kan allt om golvslipning i Göteborg. Firman har erfarna golvslipare som vet hur en slipmaskin ska föras över ett parkettgolv utan att stavarna förstörs.

Golvsliparen börjar med att ersätta spruckna stavar med nya, som tillverkats på firman egen verkstad. Mellan de olika rummen finns nedslitna trösklar och dessa repareras. När golven är slipade blir de ytbehandlade med hårdvax. Mer information om golvslipning hittar ni på www.golvslipninggöteborg.com.