Om oss

Vi som skriver på den här sidan arbetar med olika yrken och vissa är snickare, andra lärare, en person jobbar som tandläkare, en annan som jurist och en tredje jobbar med It-frågor. Vi befinner oss i olika åldrar och bor i olika svenska städer. Vi har, kort sagt, nästan ingenting gemensamt. Utöver det faktum att vi samtliga drivs av en nyfikenhet och en vetgirighet. Detta är det som håller oss samman och som är själva navet för hela den här sidan.

Vi vill veta mer – och vi vill dela den nya kunskapen med våra läsare. Kort sagt: vi kommer att skriva om allt mellan himmel och jord. Hittar vi ett ämne som är intressant så sätter vi oss in i detta och söker svaren på hur det fungerar och hänger ihop. Vad ska man tänka på inför en badrumsrenovering, hur fungerar professionell hemstädning, kan man få bidrag för solceller och hur fungerar egentligen sådana i vårt nordiska klimat? Detta kan blandas med exempelvis råd och tips om träning, om olika skönhetsingrepp – hur fungerar botox? – och om information om värmepumpar.

Vi kommer att låta vår nyfikenhet styra riktningen och det borgar för en sida som ständigt uppdateras med en massa matnyttig information som våra läsare kan förkovra sig i. Vad vill du veta mer om? Häng med på vår resa och skaffa dig kunskap om ämnen du aldrig tidigare satt dig in i. Välkommen!