Kategorier
Återvinning

Återvinning för personlig vinning

Vad skönt det är att kunna skicka avfallet till återvinning. Sedan behöver du inte åka långt för att hämta upp nytt material så att du kan fortsätta jobba.

Inte bara förstklassig återvinning, men också tidssparande. Tänk dig att vägen eller parkeringen som ni anlägger har en massa sten och material som ni inte vet vad ni ska göra av. Då är det bara att lämna in det hos en pålitlig återvinningsstation. Sedan kan ni samtidigt hämta upp rätt sorts material som ni behöver för att kunna fortsätta jobbet.

En sluten cirkel som gör att du kan sova gott om natten. Du kan känna dig trygg med att ditt företag sparar pengar på att ta er tiden att återvinna på rätt ställe. Det underlättar att ha allt på samma ställe. Så tveka inte att komma igång med återvinning. Det är du som vinner på det.

Återvinning av schaktmassor, betong eller tegel

Materialet i sig är inget problem. Du kan återvinna schaktmassor, som annars förlorat värde. Eller är det dags att riva husgrunden? Naturmaterial, asfalt och tegel är inget problem. Ditt skräp blir någon annans skatt. Speciellt om det är en massiv mängd som du vill bli av med. Låt det gamla kvarteret av tegelhus bli något användbart.

Det finns oändliga möjligheter när du engagerar dig i återvinning. Så låt det vara ditt första alternativ, oavsett vad du pysslar med. Använd sedan återvunna material för att bygga upp något vackert igen. Vilken lycka att luta sig tillbaka och veta att ditt arbete är bra för människa och miljö. Läs mer på: damattsson.se.